Sportsskader

Klinik for manuel medicin -

drives og ejes af Osteopat Niels Christiansen, som åbnede klinikken i 2006.

Siden er det kun gået fremad, og i 2009 blev jeg tilknyttet Sønderjyske Elite ishockey, og der igennem har jeg fået stor erfaring med sportsskader, specielt inden for elitesport.

Som fast behandler for Sønderjyske Elite Ishockey og Fodbold samt Haderslev Idrætsakademi ser jeg næsten alle slags sportsskader, hvilket har givet mig den nødvendige erfaring, til at få atleterne hurtigt på benene igen, så de bruger et minimum af tid væk fra deres sport.

Ikke kun sportsskader

Det er ikke kun sportsskader, jeg behandler i klinikken. Da sportsskader og skader opstået på arbejde ofte er den samme skade, opstået ved forskellige scenarier, er behandlingen tit den samme. Så ring endelig og spørg, hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig.

Når sportsskaden sker, er det vigtigste, at du komprimerer skaden, hvilket vil sige; vrikker du om på foden skal du tilføje kompression omkring anklen. Is er ikke så vigtigt i dag, da den nyeste forskning viser, at is sænker helingsprocessen. Du kan stadig godt bruge is – dog kun 10 minutter, for at lindre smerten.

Jeg glæder mig til at behandle dig, samt give dig en god oplevelse.